It Annahûs

annahus front

De vakantiewoning heeft een eigen oprit met parkeergelegenheid.

Je komt binnen in de keuken die voorzien is van diverse (inbouw)apparatuur, o.a. een grote koelkast, mini-vriezer, vaatwasser, wasmachine, magnetron en oven.

De woonkamer heeft een grote glazen schuifpui van waaruit je uitzicht op en toegang tot uw privéterras en de tuin hebt. De woonkamer heeft verder een tv, zithoek en een eethoek. In het dressoir vindt u o.a. (kaart)spelletjes en boeken.

Grenzend aan de woonkamer is een klein halletje met spiegel, kapstok en rek met folders van bezienswaardigheden in de directe omgeving.

De slaapkamer heeft een gloednieuwe, luxe boxspring (2.00 x 2.00 m) en een grote hang/leg kast. Indien gewenst kunnen kinderbedjes of een extra logeerbed in de slaapkamer worden bijgezet.

Grenzend aan de slaapkamer is de badkamer met daarin een douche, een toilet en een wastafelmeubel.

De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en door de waterontharder heb je zacht water.

De woning ligt aan de route van de busonderneming Arriva die tussen Bolsward en Makkum rijdt. De bushalte is bijna voor de deur.

Fietsen kun je stallen in de schuur. Elektrische fietsen kunnen daar worden opgeladen.

De vakantiewoning is geheel gelijkvloers en toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

'It Annahûs’ is rookvrij.

Omdat onze katten, kippen en parelhoenders vrij over het erf lopen, kiezen we ervoor om in het vakantiehuisje geen huisdieren toe te staan. We willen dat iedereen zich veilig en fijn voelt op ons erf; onze gasten én onze dieren.

Bij mooi weer kun je ‘s avonds op het terras gebruik maken van een vuurkorf voor een barbecue of om warm te blijven. Houtblokken zijn eventueel te koop bij Jan.

It Annahûs leent zich voor zowel optimale afzondering en privacy als voor af en toe gezellig samenzijn.  Je bent van harte welkom voor een kopje koffie en een praatje wanneer je daar om verlegen zit. In de zomermaanden kan op gezette tijden aan de eettafel worden aangeschoven.